Dagelan

Teater tradisional  sedikit demi sedikit mulai ditinggalkan pendengar dan penontonnya.  Para praktisi seni ini sudah berupaya untuk bisa tetap eksis tetapi beberapa faktor nampaknya semakin menenggelamkan era keemasannya.

Sebagai pengobat rindu berikut ini kami sajikan untuk anda beberapa judul Lawak / Dagelan, Ludruk dan tak akal lama lagi, kethoprak.

DAGELAN

Junaidi CS

    1. Dalang memble
    2. Gara-gara (Punakawan)
    3. Ular-ular Temanten

      Kirun,

      1. Hukum Karma

      Basiyo (Dagelan Mataram)

        1. Aja Dumeh
        2. Bajul Buntung (Feat Junaidi, CS)
        3. Basiyo Gladen
        4. Basiyo Ke Jakarta (Feat Bagyo, CS)
        5. Besanan
        6. Dhahdung Kepuntir
        7. Degan Wasiyat
        8. Daradasih
        9. Gadhon Guyon
        10. Gandrung Kepenthung
        11. Gandrung Kethoprak (Feat Kethoprak Mataram)
        12. Gara-gara Berlian
        13. Gandrung Kepenthung
        14. Jaka Bodho
        15. Judheg
        16. Kapusan
        17. Keris Dadi Brahala (Bakul Lincak)
        18. Kibir Kejungkir
        19. Kodhok Munggah Kebo
        20. Nanggap Kroncong (Feat Ismanto)
        21. Maling Kontrang Kantring
        22. mBarang Wirang
        23. mBecak
        24. mBlantik Kecelik
        25. Menang Lotre
        26. Midang
        27. Ngedan
        28. Nglirwakake Dhawuh
        29. Nyokot Kebrakot
        30. Pak Dengkek
        31. Pangkur Jenggleng
        32. Popok Wewe
        33. Sam Pek Eng Tay
        34. Semar Mesem
        35. Sepatu Sandal
        36. Si Kojek Dilarikan Babu
        37. Tuwa Tuwas
        38. Uyon-uyon Guyon
        39. Wajik Kletik

        Klik Disini, MUNGKIN ANDA ORANGNYA

          (Terima kasih anda telah mampir di blog ini. Jika sudah berhasil download file kami, mohon tinggalkan komentar untuk perbaikan selanjutnya)

          Selengkapnya, file-file Dagelan, Ludruk dan Lawak, disini…………..

          About these ads

          Tentang Jaman Semana

          Sapa Wani Karo Aku wong Aku Ora Wani Karo Sapa-sapa

          Posted on 26 Mei 2009, in Tak Berkategori. Bookmark the permalink. 15 Komentar.

          1. Pripun tata cara ngundhuh file Mp3 DAGELAN di atas ???
            Kok kula klik judul dagelanipun boten saged ???

          2. pangapunten td belum di link. mangga. langsung ke halaman dagelan.

          3. perkawis dagelan pancen kenging kangge hiburan, meniko cocok tur sanget damel suko renaning manah kulo. matur suwun

          4. Mas Sulistyo
            Mangga pun sekacakaken lan menwi wonten ingkang cocok kula sumanggaaken menawi badhe download.

          5. Nuwun inggih matur sanget nuwun dene sampun kalilan download. sanadyanto rumiyin sampun nate mirengaken, nanging taksih damel sengsem manah kulo. Matur suwun sanget lo njiiiiih mas / mbak Galuh mugi Gusti ingkang akaryo jagad paring piwales ingkang langkung kathah. amien

          6. Mas Sulistyo.
            Wulijeng rawuhipun? Wah, matur nuwun panjenengan sampun kersa pinarak ing blog punika. Wilujeng tetepangan, mugi2 mboten kapok……….

          7. Kulo nyuwun idi palilah badhe download kangmas. Smpun dangu nembe sak puniko kawulo kepanggih situs ingkang kulo remeni

          8. Mas Suhono
            Ngaturaken sugeng rawuhipun ing blog punika. Mugi-mugi mboten ndadosaken kuciwa lan sedaya kekirangan nyuwun pangapunten

          9. View Post
            junaidi sing ono critane gatot koco nayab, dhueell suuutt medhun nyaut memean kae po?? Gatot koco… manukmu semono to??

            dagelan yang ada cuplikan itu judulnya apa ya mas?

          10. junaidi sing ono critane gatot koco nayab, dhueell suuutt medhun nyaut memean kae po?? Gatot koco… manukmu semono to??

            dagelan yang ada cuplikan itu judulnya apa ya mas?

          11. Ada. Download saja! Itu dalang Internasional I

          12. Djunaedi, Dalang Internasional I

          13. saya suka seni jawa kuno tapi cara downloadnya yang gampang saja.

          14. kulo bade tangklet sebab menopo simbul penjenengan kok gambar bagong??kok mboten mawi fotonipun mbak Galuh mawon.

          15. wekdal niki kulo nembe download wayang kulit ki h anom suroto lampahan prabu sumilih matur nuwun mbak galuh.sanes wekdal kulo nyuwun ingkang lampahan sanesipun.

          Dhawuh Panjenengan

          Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

          WordPress.com Logo

          You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

          Twitter picture

          You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

          Facebook photo

          You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

          Google+ photo

          You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

          Connecting to %s

          %d bloggers like this: