Junaedi CS – Junaedi Dadi Juru Kunci

Dari aspek cerita, mungkin tak terlalu istimewa.  Basiyo dan Srimulat pernah mengangkat cerita ini.  Kancil-kancilan orang yang terdesak kesulitan ekonomi, menggunakan cara jenaka untuk mendapatkan keuntungan.

Masih bersama Buang dan Jambul,  Djunaidi berusaha untuk memberikan warna baru dalam memancing tawa.  Kendati tidak “seheboh” Dalang Internasional dan Ular-ular Temanten

Sekali lagi, barangkali anda akan sedikit kecewa dengan kualitas suara yang dihasilkan.  Saya berusaha untuk merekam sebaik mungkin akan tetapi karena keterbatasan kemampuan saya di bidang ripping audio, hasilnya tetap saja tak memenuhi harapan anda.

Sebagai obat kangen, kami persilahkan anda untuk mengunduh file Junaidi Dadi Juru Kunci.

Link Download  Junaedi CS – Junaidi Juru Kunci

About these ads

Tentang Jaman Semana

Sapa Wani Karo Aku wong Aku Ora Wani Karo Sapa-sapa

Posted on 30 Agustus 2009, in Junaedi CS, Junaidi Dadi Juru Kunci, LAWAK / DHAGELAN. Bookmark the permalink. 95 Komentar.

  1. matur nuwun banget bisa free download lawaknya pak Djunaedi……

  2. Mas Jonny.
    Silahkan jika mau download. Mohon maaf jika masih kurang memuaskan.

  3. terima kasih atas filenya semoga kabudayan jawi senantiasa berkembang subur terutama bagi generasi muda

  4. Mas Tri Mulyadi,
    Terima kasih untuk dorongnan semangat dan komitmennya.

  5. Ass. Matur nuwun dene kepareng unduh dagelang kanthi gratis. Nuwun sewu mundut pirso kok dalang internasional ipun Pak Djunaedi 3b boten saget pun unduh. mtr nuwun. wass.

  6. Mas Slamet Iriyanto
    Pangapunten Junaedi 3b kaset aslinipun panci sampun mboten nyuwanten (rusak total). Naging kula kinten mangke saget pikantuk, kok. Pun tngga kemawon

  7. matur nuwun dagelanipun, ingkang dalang internasional 3b kok mboten saged nggih.
    nderek tanglet, dagelan mataram (djoenaidi) napa namung nika, menawi onten malih kula tengga ingkang sanesipun. mugi kesenian jawi saged lestari

  8. @pakne rona
    kula badhe upaya kangge njangkepi judul2 sanesipun. Dalang Internasional 3 memang tidak ada, karena kaset aslinya rusak sama-sekali….. nyuwun pangapunten

  9. matur nuwun mbak…. bungah sanget manah kula saget pikantuk dagelan junaedi ingkang sampun dangu kula padosi. dhateng dhaerah kula cd utawi kaset pita junaedi sampun mboten wonten

  10. ayahe nabil
    inggih mas. cuma mohon maaf jika kualitas audionya kurang memuaskan. maklum saya convert dari kaset yang sudah gak jelas suaranya….

  11. wah matur suwun sangget saget mirengake junaidi …soale sampun 25 thun mboten saget tumbas / pados cassete…gusti ingkang bales keiklasane jenengan.

  12. 0815
    Sam-sami, mas/mbak. Saya ya cuma sakdrema nglantarke ke panjenengan. Maaf jika kualitas audionya belum memuaskan…….

  13. mantappppppp……..

  14. gandhhammmmmm……..

  15. mak nyus………..

  16. kulo gadah “Dalang Internastional” versi 3, ugo “mahasiswa” …
    niku Ular2 Temanten ingkang di aplot versi pinten njih, kulo gadah versi 1, sing versi 2 namung side a mawon …

  17. mbok diupload, ta cak. aku tak ikut nyedot…. buat ngelengkapin

  18. Jumpa lagi mas… Pa kabar ? mo tanya ni..Dalang Internastional 3b kok ndak aktif? Upload lagi dong… thx!

  19. itulah mas.
    Fili itu saya dapatkan saya dari hasil convert pita kaset (ngrekam). sementara kaset yang saya beli di loakan sudah seperti itu kondisinya. jadi mohon maaf atas ketidak nyamanan ini. Suatu saat kalau menemukan yang bagus saya akan lengkapi. Maaf

  20. he he he, ngga papa mas! ternyata hobbynya sama..hunting cassette diloakan…ketika pilih memilih ada keasyikan tersendiri. Apalagi ketika menemukan harta karun …wuih plong rasanya …!!!

  21. kula nuwun mas guntur..kula nderek donlot dagelan Djunaedi nggih..matur nuwun sanget punika saget kagem jampi kangen….

  22. Waduh sae saestu sound nipun ( Guru ngaji & Khotbah ). Kemutan wekdal Almarhum khotbah wonten panggenan kulo……………..tur nuwun.

  23. cocok………

  24. sami-sami,mas taufik. mugi-mugi saged dados jampi kangen.

  25. Matur nuwun kanmas, pangalembananipun.
    Atur uninga, caraka minangka cucking lampah arupi DVD saking Mas Gatutkaca, sampun kula kintunaken. Selajengipun menawi wonten keparengipun kula ingkang badhe nyusul sowan……….

  26. Who njih kula tenggane…..lho ingkang mboten marengaken tindak mriki sinten nggih.

  27. :) :) :) :) :)

  28. lha kok ingkang judulipun guru ngaji ingkang nomer 1 boten saget dipun unduh? matur nuwun

  29. sanget dalem marem lan remen penggalih, matur nuwun sanget mas, mugi meniko saged pun uri-uri lan lestanten kagem nglestantunaken kabudayan kito.Mboten mligi namung lelimbangan untung-buntung/ekonomis…Matur nuwun Mas

  30. Mas Ari,
    Nggih namung punika ingkang saged kula tindakaken kangge ngrembakaaken seni tradisi. Nyuwun doanipun!

  31. maturnuwun mas

  32. Inggih, mas. sami-sami

  33. Mas Galuh,
    Thank you very much for your assistance in this situs karena kami dapat menemukan file file yang kami kangeni spt dagelan Junaedi CS yang susah dicari dipasaran, dan wayang dengan dalang favorite kita. semoga kesenian tradisional di yogya, dan jateng sekitarnya tetap terpelihara dimasa datang.

    salam,
    purnomo

  34. Mas Purnomo
    Matur nuwun atas dorongan semangatnya. Semoga!

  35. matur gunging panuwun ngih kang mas
    kanti lok meniko kulo saget download katah pelawak.

    meniko crito nggih. pas griyo kulo di rehap tukange saking jawi sedoyo kulo puteraken lawak junaedi sedoyo sami semangat. malah nyuwun di kopiaken.

    wah jas jos tenan

    sepindah maleh matur suwun nggih kang mas

    mbah ngarip ntb

  36. Mbah ngarip
    Sami-sami, mas. Semoga bermanfaat dan mbagun rumahnya cepat selesai

  37. download nya bagaimana pak?! koq gak bisa?! peang penjol kapiran kapirun ada gak?! suwon n salam kenal

  38. Mas Budi
    Lho?! rasanya gak ada masalah untuk download. Mangga silahkan jika berminan untuk download. Peang penjol akan kami usahakan tambah sedikit demi sedikit setelah dapat materinya……

  39. Junaedi Gandrung blom bisa mas ya?! aq kangen sama lawakan lama dari junaedi dan peang penjol… terutama junaedi gandrung n kapiran kapirun vol 6 peang penjol…:) lucu.. dari kecil sama sekarang masih inget aja….. :) kabari mas ya kalo sudah di upload… suwon sebelumnya dan salam kagem sedoyo

  40. Mas, saya download Junaedi nggih. Matur nuwun.

  41. nderek tepang
    nderek nyruput dagelan mataram
    matur nuwun

  42. Junaidi Gandrung
    Junaedi, Dalang Internasional 3b
    pangapunten . . .
    kok mboten saget didownlod
    matur nuwun

  43. Mangga, silahkan!

  44. Mangga, silahkan. semoga bermanfaat

  45. Waah itu karena filenya belum saya dapatkan

  46. Dalang internasional 3b kok mboten saged pun unduh nggih mas…..???

  47. kaset aslinya memang rusak sama sekali. kita tunggu saja barangkali ada rekan yang berkenan melengkapi

  48. Mak Nyuuusssss enak tenan……..
    Matur suwun Mas … kulo sakniki saget kepanggihan malih kalih Mas Junaedi Cs……

  49. matur buwun pak, dagelan junaedi meniko favorit kulo semenjak alit tahun 75-an

  50. matur nuwun saget kangen rikolo cilik

  51. mbak menawi wonten junaidi engkang “Guru Bhs Inggris” di pun upload nggih mbak… niku lucu sanget.. kulo pados kasetipun ten pundi2 mboten wonten.. hehe .. matur nuwun

  52. Mak Nyussss……….. Nggih mangga silahkan bernostalgia

  53. Wah, pangapunten mas kula dereng saged minangkani pamundhut panjenengan klarena saya tidak memiliki kasetnya….. kita tubnggu saja barangkali ada rekan lain yang bersedia menyumbangkan filenya……..

  54. Sami-sami, semoga bisa untuk bernostalgia……………….

  55. Inggih mas. selamat menikmati

  56. Mas Galuh…maturnembah nuwun sanget…kulo saget nostalgia dagelan jaman kulo SMA rumiyin..

  57. sam-sami mas kelvin. saya juga cuma sak derma nglantaraken kemawon

  58. waduh, kangen saya lawakan djunaidi…. komplit banget bang… terima kasih

  59. Nggih sama-sama. selamat bernostalgia dengan junaidi

  60. mbak galuh…kulo gadah kaset junaidi ngantos 24, pripun carane ndamel mp3

  61. wah lawak P. Djunaedi kelangenan Bopo kawulo…..lan taksih asring pun siaraken dumateng NEGARI SURINAME…..radio Garuda…..gayeng…

  62. matur suwun mas, sampun nge-share mp3 djunaedi ingkang lengkap,,,,bapa kula seneng sanget menawi dipun setelaken dagelan djunaedi,,,,,

  63. narendra wijaya

    top markotop, … kalo ada yang agak baru, wayang orang (video) produksi sekar budaya nusantara (pemain-pemainnya dari wo bharata)

  64. Mas Maman. Matur nuwun kawigatoranipun. Prayogi panjenengan ngendika di email atau pinarak di FB. Mangga email saya estemor_gilih@ymail.com

  65. wah… bagus itu. Anda disana, kah???

  66. trima kasih, ada yg peduli mengkompulir dan memberikan keindahan budaya Indonesia…..dpt untuk obat rindu pd. para pelakon….smoga dpt menumbuhkan talent2 unt masa skarang.
    Salam

  67. Koleksi kaset Junaidi, Basiyo, Marsidah, Gito Gati lan pelawak pelawak jaman dulu ada di toko kaset Popeye jl. Mataram Jogjakarta…Monggooo

  68. Matur nuwun informasinipun………….

  69. maturnuwun sudah di kasih filenya, kalo untuk video nya Junaedi CS ada ga ya? kalo ada minta informasinya.

  70. Mangga, nikmati dulu MP3nya. Videonya akan saya coba cari…………..

  71. pun mboten saged ngucap noponopo…
    ditunggu update-anipun…
    suwun mas…

  72. Kulonuwun mas, badhe ndherek donlot, nanging kok dipun kapurih ngagem password, nuwun sewu, password folder-ipun punapa nggih ? nuwun..

  73. Salam kenal sak derengipun…kawulo saking Blitar…
    inggih kulo badhe download kok mboten saged… kapurih ngisi password… kulo mireng dagelan junaedi naliko taksih alit, saged kangge ngleluri kabudayan … matur nuwun …

  74. mas Galuh ysh,
    skrang kok ada kesulitan ya untuk mengunduh file….4shared nya harus ada akun nya dulu….n meski sdh daftar akun 4shared masih sulit untuk mengunduhnya…

    mungkin ada cara yg sederhana untuk mengunduhnya????????
    mohon pencerahan……….

    trima kasih….

  75. Mohon meneliti halaman blog dengan teliti, disana sudah kami sediakan link untuk password…………….

  76. Mohon meneliti halaman blog dengan teliti, disana sudah kami sediakan link untuk password………………………….

  77. nuwun sewu, nembe mawon tumut ngakses jamansemono.com
    badhe download : Dalang Internasional 1 ngantos 3
    kados pundi caranipun
    suwun

  78. download dalang internasional vol 1 punopo wonten password ipun …

  79. paasword junaidi dalang internasional : junaidimrongosdagelanjogja

    2010/11/1,

  80. mas,junaidi khotbah kaliyan guru ngaji password folder punopo nggih??

  81. Sugeng siang mas galuh,
    menawi kepareng kulo badhe download Djunaedi judul Dadi janaka & dhalang memble. File lintune kados ular-ular temanten 2 kok mboten wonten ? Matur Nuwun

  82. Niki mangsude pripun, mas???

  83. Kulo sampun gadhah ular-ular temanten seri 1 (kaset & format MP3), nanging kulo rumiyen nate mirengaken lanjutanipun, nggih punika ingkang ular-ular temantn seri 2. makaten lho mas

  84. Wooo…. inggih, mas.
    Sada sudah persiapkan kaset pitanya, tinggal convert dan upload. Pada saatnya akan katur panjenengan.

  85. Sugeng siang
    mugi katur, dumateng panjenengan sami. mendah kados menopo bingahing raos,nalika dalem kepareng pinanggih ing blog menika. Sampun watawis dangu anggen kawulo pados sisik melik, injih namung bade nyuwun mugi kepareng pinanggihan koleksi’nipun
    Denmas Bagus Joenaidi. Pramilo menika, punten dalem sewu, dalem bade nderek ngunduh
    file, mugi panjenengan sami paring idhi palilah.
    Sugeng siang, mugi panjenengan sami tansah pinaringan sehat wilujeng
    rahayu ingkang sami pinanggih..
    rahayu.. rahayu.. rahayu..
    Nuwun.

  86. Numpang download mas, terima kasih banyak sebelumnya.

  87. tentaraplastik

    CUCOK SEKALI..!!!!
    matursuwun mas..

  88. Derek ijin download mas,mugi saget kagem jampi kangen,…..

  89. Alhamdulillah…mlaku-mlaku jebul kesasar neng jaman semono..yo malah matur nuwun mergo ono sing tak goleki ndilalah ketemu neng kene..tur nuwun mas bagong..kulo sing teng sulawesi pun dangu kangen kalih kabudayan jawi..

  90. Pa Junaedi tolong, saya mau donlot peang penjol yang berjudul kapiran kapirun trimakasih

  91. Pa Junaedi, saya minta tolong mau download dagelan peang penjol yang berjudul kapiran kapirun, saya sangat menyukainya, trimakasih Pa Junaedi

  1. Ping-balik: SURYA GROUP « APDN Semarang Dalam Kenangan

  2. Ping-balik: (Masih) Tentang Junaedi CS « Mas Guntur Sragen

Dhawuh Panjenengan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d bloggers like this: