KI H Anom Suroto, Karno Tanding

  • Lakon wayang : Karno Tanding
  • Dalang  : Ki H Anom Suroto
  • Sumbangan : Mas Jarot Riyanto
  • File : MP3 /4400 khz/12bkbps/16 file

Karno tanding ini adalah serial Baratayuda, dimana para Pandawa dan Kurawa telah berperang beberapa lama masing-masing pihak telah berjatuhan kurban, dari pihak Pandawa telah gugur diantaranya : Seta, Utara, Wrtasangka, Abimanyu Gatutkaca dan beberapa pahlawan lainnya sedangkang dari pihak Korawa diantaranya Resi Bisma, Druna, Jayajatra, Burisrawa dan masih banyak lagi.

Prabu Duryudana telah merasa cemas namun juga marah karena sampai saat ini pihak Korawa yang paling banyak korban kematiannya.
Maka Adipati Karna menyanggupi untuk menjadi senopati dan hendak memusnahkan para Pandawa, sehingga Karna dicemooh oleh Resi Krepo yang dianggap terlalu besar kesanggupannnya dan ditambah lagi karna mendapat marah dari ayahanda mertua Prabu Salya karena beliau dimohon untuk menjadikusir keretanya.

Dan bagaimana kelanjutan ini? Karna bertemu dengan adik kandungnya sendiri ialah Arjuna yang menerjang ke medan laga dengan menggunakan kereta Jaladara lengkap dengan kusirnya Sri Kresna dan inilah yang disebut Karna Tanding. dan sebelum itu Dursasanapun telah gugurditangan Bima. Cerita ini sangat padat dan diceritakan dengan baik oleh Ki Dalang Anom Suroto sehingga wajib anda nikmati sampai akhir

Silahkan Download dan Nikmati Lakon Karna Tandhing, oleh Ki H Anom Suroto sumbangan Mas Jarot Riyanto.

  1. Anom Suroto, Karno Tanding 1a
  2. Anom Suroto, Karno Tanding 1b
  3. Anom Suroto, Karno Tanding 2a
  4. Anom Suroto, Karno Tanding 2b
  5. Anom Suroto, KArno Tanding 3a
  6. Anom Suroto, Karno Tanding 3b
  7. Anom Suroto, Karno Tanding 4a
  8. Anom Suroto, Karno Tanding 4b
  9. Anom Suroto, Karno Tanding 5a
  10. Anom Suroto, Karno Tanding 5b
  11. Anom Suroto, Karno Tanding 6a
  12. Anom Suroto, Karno Tanding 6b
  13. Anom Suroto, Karno Tanding 7a
  14. Anom Suroto, Karno Tanding 7b
  15. Anom Suroto, Karno Tanding 8a
  16. Anom Suroto, Karno Tanding 8b

Admin: Untuk Mas Jarot Riyanto

Mewakili para sutresna budaya wayang kulit, saya mengucapkan terima kasih dan penghargaan yang setinggi-tingginya atas semua jerih payah dan dedikasi anda.  Ditunggu untuk lakon-lakon yang lainnya!!!

About these ads

Tentang Jaman Semana

Sapa Wani Karo Aku wong Aku Ora Wani Karo Sapa-sapa

Posted on 10 Desember 2009, in Tak Berkategori. Bookmark the permalink. 62 Komentar.

  1. Terima kasih.
    file no. 8, Karno Tanding 4b belum ada linknya.

  2. Mas baskara
    sekarang sudah dibetulkan oleh Mas Jarot. Silahkn download………..

  3. Matur nuwun sanget,
    Bas

  4. matur nuwun mbak galuh

  5. Matur nuwun sanget, sampun ngupload karno tanding, tapi kadosipun ko’ antara 1a dan 1b dst, mboten saget nyambung nggih??? nyuwun dipun cek malih mbak galuh……………..

  6. Cobi mangke kula nyuwun priksa mas Jarot. Menika pringanipun mas Jarot. :)

  7. Lumayan meskipun tidak sehebat Ki Narto Sabdo!

  8. Mas Dayatmoko
    Mohon maaf, tentunya kita sepakat untuk tidak membandingkan antar seniman. Jadi dalam postingan saya tidak melihat baik atau tidaknya kualitas. Pokoknya beli kaset (apa saja) convert ke digital. Upload dan nikmati. :)
    Selamat datang di blog ini dan mohon maaf jika materinya kurang berkenan.

  9. Kok Karno Tanding7a-8b nga bisa dibuka…?
    Nuwun…

  10. Karno Tanding 7a sampai 8b boten wonteeeeee…..n.

  11. Sebentar, saya cek dulu linknya. Tapi maaf saat ini koneksi inetrnet saya lagi lambaaaat banget!

  12. Mohon maaf atas ketidak nyamanan ini. Akan segera saya benahi setelah akses internet saya stabil…………

  13. nyuwun sewu mas….
    kula harin….
    bade tanglet menika ingkang karna tanding saking 7a dugi 8b boten wonten link ipun mas….
    suwun….

  14. Nggih, pangapunten terjadi broken link. Matur nuwun koreksinya. Sekatang sudah betul, mangga!

  15. maturnuwun mas galuh…kathah ingkang kulo unduh saking website panjenenngan.nuwun sewu badhe derek pirso..file 5A kalian 5B meniko nopo mboten goro goro lampahan wahyu topeng wojo..kulo suwun dipun koreksi malih…maturnuwun

  16. Mas Rian.
    Saya sudah cek dari file aslinya. Dari gending dan pathetannya, nampak tidak ada yang terpotong. Jadi session goro-goro memang seperti itu. Jika ternyata sama ato mirip dengan Wahyu Topeng Wojo, saya kira takkan jadi masalah. Terlebih jika wayang “life show”, Goro-goro dan Limbukan tak akan jauh berbeda antara lakon satu dengan yang lain. Ngaten???

  17. Nyuwun pangapunten menawi kulo radi”ngeyel”..4b akhir meniko adegan dewi drupadi ingkang kegelan atinipun margi dereng saget jamas getihipun dursosono..lajeng 5a koq goro goro…wonten goro goro puniko petruk sajar bilih nderekaken raden abimanyu…la sak ngertos kulo karno tanding puniko saksampunipun abimanyu gugur.karno tanding meniko goro goro wonten 6a 6b..nopo kulo ingkang lepat downloadipun nggih..kulo ngunduh saking dalemipun pak de Jarot..maturnuwun mbak galuh utawi mas guntur..wah kulo radhi bingung asma panjenengan….

  18. Mas Rian.
    File punika resmi saking mas Jarot. Kula mboten saged matur. Sampun kula cek linkipun. wontenipun nggih ngaten punika. Matur nuwun

  19. maturnuwun sanget mas,
    kulo nderek download wayang ipun….

  20. Mangga, silahkan download

  21. Mas galuh..matur nuwun kulo nembe download wayang, mugi saget kulo on air wonten radio komunitas kulo ingkang wanten jakarta

  22. Mangga Mas Edy Sulis. Mugi seni jawa aaya ngrembaka……………

  23. Sedulur Galuh, wiwit alit kula pandhemen ringgit. Mila wontenipun digital ringgit punika kula remen saestu. Keparengna kula ugi nempil. Mugi saget dados panglipur.
    Maturnuwun.

  24. Saya download koq gak bisa bisa, asal tinggal 1-2 mega putus . mbok nyuwun sewu, kulo pingin karno tanding nganti pungkasan, matornuwun.

  25. Terima kasih Mas Guntur. Saya memang sedang mencari CD wayang kulit, khususnya Ki Anom Suroto – untuk nostalgia. Masa kecil saya sering duduk di samping kotak wayang ketika Ki Anom menggelar wayang di sedekahan desa saya. Matur nuwun

  26. Mas Prabu matur nuwun Seri Karno Tanding sampun kulo down load. Nyuwun tulung seri engkang lengkap maleh. kulo saking karawang. Salam kagem kaluargo

  27. matur suwun mas, kula ndherek ngundhuh karno tanding, nanging mlampahe undhuhan kok dangu nggihh…

  28. Mangga, mas Yan. Mugi2 mranani penggalih

  29. Waah…. menawi babagan kesulitan download, kula mboten saded matur. Memang ada beberapa rekan yang meminta saya menggunakan layanan selain 4syhared, tapi bagi sebaian porang, prses unduhnya ribet. Mangga dicoba lagi palan2

  30. Waaah, sungguh beruntung. Anda adalah sedikit orang yang bisa menikmati masa awal mendalang P Anom. Jika ada foto2nya ketika itu, bisa diupload……. Mangga silahkan

  31. Punika sanes mas prabu……. :)

  32. Lha….. punika kula mboten ngertos. Cobi panjenengan googling untuk mencari cara agar bisa downloas decara efektif……….

  33. sistem ingkang automatic langsung via 4share, kula cobi makaping-kaping, namung kadhangkala saget radi rikat kadhangkala rendhet sanget, utaminipun yen ing jam-jam sibuk. matur suwun mas, wekdal menika sanajan dereng rampung undhuhanipun, pancen kedah langkung sabar. paling-paling sedinten namung saged 1 file mawon. mboten napa-napa mangke jangkep kalih minggu tamtu rampung…..

  34. mbah pangapunten kulo jaryy saking klaten…..sak niki menawi ajeng download file mp3, kok mesti ngagem password…menawi kepareng kulo bade nyuwun password ipun…amargi kulo remen sanget….matur nuwun

  35. eko aris ikhwanudin

    trima kasih atas link nya berkat download ini saya bisa menemukan lakon2 yang special

  36. Mangga, silahkan. Untuk lakon yang lain tulis saja, nanti saya berikan passwordnya

  37. Nuwun Sewu mas mbok menwai kepareng kulo nyuwun passwordipun ranjapan abimanyu gugur anom suroto. sak derengipun matur sembah nuwun mas.

  38. Nuwun Sewu mas mbok menawi kepareng kulo nyuwun passwordipun ranjapan abimanyu gugur anom suroto. sak derengipun matur sembah nuwun mas.

  39. Mangga, mas aris. Kula aturaken pasword via email panjenengan.

  40. Matur Sembah nuwun Mas, ajeng kulo cobi

  41. Sugeng Enjang Mas,
    Nuwun sewu kok E-mailipun dereng mlebet nggeh mas

  42. manggs, sudah saya kirim lagi.

  43. wah…. pakaryan anyar… angger mbukak komputer makani hamster disik……hehehehe

  44. nyuwun sewu, kok mboten saget dipun dolot nggih?

    nuwun

  45. wahyono d wiyatno

    File 4b trus ke 5a,5b nggak nyambung ceritanya..

  46. wahyono d wiyatno

    File kumbokarno gugur mboten saged dipun unduh,,kedah mawi password,,password ipun nopo mas,,,matur suwun,,Wahyono-Banjarmasin Kalsel.

  47. File yang bisa diunduh hanya 5a,5b,7a,7b,8a dan 8b….
    selain itu tidak bisa diunduh….mohon pencerahan Mbak Galuh….
    supri asal sragen tinggal di karawang jabar….salam budaya…

  48. derek download mas, matur suwun….!

  49. Pak Dhe Jarot matur nuwun paringipun lelampahan ringgit wacucal utaminipun lampahan Karno Tanding

  50. Matur nuwun, kulo sampun derek download Karno Tanding. wah saget mirengaken wayangan kalihan leyeh-leyeh wangsung sekolah. (pak Guru)

  51. dumateng ingkang kagungan room,matur suwun sanget ugi salam kenal kalian kulo,cah malang

  52. Salam kenal ugi, mas dahlan. Matur nuwun sudah mampir

  53. lha muride pripun niku, pak guru???

  54. File 5a mesthinipun adegan adhipati karno pamitan kaliyan garwanipun, amargi badhe madek senopati….kula nate gadhah kasetipun, namung sampun ical dipun ampil kanca…

  55. trimakasih jaman semana, aku termasuk salah satu penggemar berat kesenian wayang kulit dan kethoprak…..sudah banyakj yang aku download dari alamat ini….sekali lagi trimakasih banget…

  56. sama-sama, mas… terima kasih juga sudah kersa berjkunjung

  57. YEN ORA ONO PAROGO INGKANG SINEBAT SURYATMOJO PUNIKO, MBOTEN BADHE KELAMPAHAN WATAK ANGKORO BUDI CANDOLO AMBEG SIO SIRNO SAKING MUKO BUMI

  58. Terima kasih mas jarot riyanto atas sumbanganya terhadap publik. Maju terus mas mari kita lestarikan budaya kita… Sepindah maleh matur nuwun..

  59. Kagem admin jaman semana.. Dospundi njih kok kulo mboten saget mbika file ingkang sampun kulo download,kulo njih sampun login 4shared? Matur nuwun sak derengipun..

  60. TERIMAKASIH BANYAK SAJIANNYA. MINTA IZIN UNTUK DOWNLOD.
    untuk koleksi KI HADI SUGITO-nya selalu ku tunggu. terimakasih. sukses selalu untuk panjenengan

Dhawuh Panjenengan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d bloggers like this: