Gagrag Yogyakarta

  1. Kok dereng wonten wayang kulit gagrag jogja ingkang pun UpLoad. Menawi wonten mbok pun pacak wonten mriki. Nuwun. Amnan Kasandimejo, Jakarta Selatan

Dhawuh Panjenengan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d bloggers like this: