Ki Muh Pamungkas Bayu Aji

  1. Matur kasuwun, sedoyo hasil download kula tayang wonten Radio Komunitas Swara Marhaen, lereng timur laut G. Muria. Pasipun Kota Tayu, kab. Pati Jateng.

  2. Alhmadulilah jika file ini ada manfaatnya. Salam saya untuk rekan2 di eadio swara mathaen. alam waktu dekat mau dolan pati. Pareng mampir??? Oleh apa yang harus saya bawa????

  3. pripun carane kulo bade nyumbang anom (narayana wisuda)

  4. mangga silahkan. Kula aturi ngendika di email: jamansemana@gmail.com. Sukur bage kersa maringi sinopsis, identitas panjenengan, FB, tweeter, lsp jangkep kalian link download. Menawi kepareng, kula posting ing blog punika. Nuwun

  5. Denmas Haryo Roso Jati

    Matur nuwun kulo saget download file MP3 Carita wayang kulit, kulo generasi muda engkang remen carita wayang kulit. mugi segoyo kawulo muda saget ngauri-uri kabudayan jawa tansah nganti kasurping jaman….

  6. Nggih mas. Mugi-mugi…….

  7. Rantau Marhaen

    Wah, tersanjung bila berkenan mampir, mangga…. Soal oleh-oleh, saget pepanggihan mawon sampun damel remen lan marem…Kula tengga. Kasuwun. RANTAU MARHAEN.

  8. mas… matur nuwun dalem download kresna duta lan barata yudha, ingkang sanes dereng sempat… menawi kepareng pagelaran2 ingkan enggal mas. matur nuwun.
    http://www.fxsutono.blogspot.com

  9. menjang nopo dipun lengkapi mas please sampun krejutan bade midanget aken lanjutannipun,,,

  10. mboten dangu malih mas….

Dhawuh Panjenengan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d bloggers like this: