Kethoprak Pati Sanesipun

  1. Lontang Semarang Gugat (Koleksi Sutamto Totok)
  2. Maling kapa Maling Ketiri (Koleksi Sutamto Totok)
  3. Babad Pati, Sumali Mbalela (Koleksi Sutamto Totok)
  4. Yuyu Rumpung Krodha (Koleksi Sutamto Totok)
  5. Jaka Tingkir Ngratu (Koleksi Sutamto, Totok)
  6. Randha Calon Arag (Koleksi Sutamto Totok)
  7. Panji Semirang
  8. Angling Darma Ngratu (Koleksi Sutamto Totok)
  9. Sunan Kalijaga Sungkem (Koleksi Sutamto Totok)
  10. Adeging Menara Kudus (Koleksi Sutamto, Totok)
  11. Lontang Semarang Gugat (Koleksi Sutamto, Totok)
  1. kok mboten onten ketoprak mbok rondo kuning pakdhe???

  2. rondhone ireng2 kabeh…………….

  3. randa kuning itu, klo ndak salah mbok rondo dadapan, kisah yang menyentuh …..
    banyak makna

  4. sekaramg usume randha kempling……….

  5. Wah jan sip pak, kula remen sanget niki..swaranipun jelas, lan pokok’e kepenak’ake wong sing seneng karo wayang..suwun mas..

  6. wonten ketoprak ilange lulang kebo landhoh mboten geh?

Dhawuh Panjenengan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d bloggers like this: