Guyon Maton (Lesmana Wuyung)

  1. Guyon Maton, Petruk Godril (Surono – Darsi)
  2. Guyon Maton, Nawangwulan (Waldjinah)
  3. Guyon Maton, Lesmana Godril (Surono – Darsi)
  4. Guyon Maton, Petruk Dadi Dalang (Surono – Darsi)
  1. Kelik Nepen, Teras

    Link kangge download dagelan kok boten aktif Mas…

  2. Mangga, silahkan…………….

  3. Badhe ndherek download, Mas…….

  4. W U U U U U U K E . . . . .
    NGANGGO BUANGET . . . .

  5. matursuwun mas…. ajeng derek donwload???

  6. mangga, dipersilahkan

  7. nyuwon tulong mas guyon maton Lesmono versi Joko Purnomo dipon up load, suwon.

  8. guyon maton lesmana wuyung pas oleh gending tul jaenak kok mbleret2 mas…. kados rusak kasete……..

  9. menawi bade donlot setunggaling paket mp3 dagelan dados setunggal, saged mboten??

Dhawuh Panjenengan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d bloggers like this: